Beta Proiect


Beta Proiect - Intocmire documentatii PSI

Echipa Beta Proiect ofera consultanta pentru autorizarea societatilor in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, in conformitate cu Normelor metodologice de avizare si autorizare (Ordin MAI 80/06.05.2009).


Specialistii Beta Proiect elaboreaza documentatiile necesare pentru emiterea:

 

  • Avizului de securitate la incendiu solicitate prin certificatele de urbanism in vederea emiterii autorizatiei de construire.
  • Avizului de securitate la incendiu pentru schimbarile de destinatie si modernizarile la constructiile si amenajarile existente care, potrivit legii, nu necesita autorizatii de construire.
  • Avizului de securitate la incendiu pentru amplasarea constructiilor in interiorul parcelelor si asigurarea posibilitatilor de acces la drumurile publice, in conformitate cu prevederile Regulamentului general sau regulamentelor locale de urbanism.
  • Autorizatiei de securitate la incendiu ce se emite dupa efectuarea receptiei la terminarea lucrarilor, la darea in exploatare a constructiilor sau amenajarilor noi. Pentru schimbarile de destinatie la constructii si amenajari care nu necesita autorizatie de construire, autorizatiile de securitate la incendiu se emit la darea in exploatare a constructiilor sau amenajarilor.
Trimite mesaj

Pagina accesata de 1505 ori