anunturi

- 2069 rezultate

Birou de proiectare specialitatile: arhitectura, rezistenta si instalatii. Proiecte pentru constructii noi, extinderi, modificari interioare, schimbari de destinatie, expertize tehnice, obtinem autorizatia de construire.

Vest Proiect 0765643126 Timis

Expert Construct Constanta executa o gama larga de lucrari in domeniul constructiilor si amenajarilor precum : constructii case si spatii comerciale, amenajari interioare si exterioare,  reparatii reabilitari si renovari, confectii metalice din fier forjat.

Expert Construct 0722522906 Constanta

 Executam lucrari diverse: constructii de case (caramida, bca, lemn) la rosu sau la cheie, renovari case, finisaje interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare si electrice. Doar la noi, dorintele dumneavoastra de a avea caminul mult visat se intalnesc cu experienta si profesionalismul nostru. Am introdus in munca noastra valori precum calitatea si promptitudinea in abordarea tuturor…

George Construct 2007 0747366160 Buzau

Executam case de orice tip (cu zidarie si beton sau cu structura din lemn) la rosu sau la cheie, amenajari interioare si exterioare, instalatii sanitare, etc. .Pret 140 E/mp include si materialele la rosu sau 35-40e/mp manopera.

Cercel Doru 0745016347 Iasi

EXECUT LUCRARI DE SAPE, GRESIE, FAIANTA, FINISAJE INTERIOARE SI EXTERIOARE, IZOLATII TERMICE LA PRETURI CONVENABILE CU ANGAJATI EXPERIMENTATI IN STRAINATATE..

Marpocons 88 0761171061 Gorj

1. Preturi case la rosu  (manopera)                            55   euro/mp 2. Preturi case la rosu (cu materiale  incluse )            190   euro/mp 3. Preturi  case la cheie (manopera)                          100   euro/mp 4. Preturi case la cheie ( cu material incluse)             400   euro/mp Alte preturi Sapatura…

Prodivex Sibiu

EXECUTAM LUCRARI CONSTRUCTII de calitate la preturi avantajoase. Firma noastra este specializata in constructii de case din caramida sau lemn, renovari de case, si aparamente, renoari acperisuri, mansardari, sarpante lemn, precum si amenjari interioare, termoizolatii, instalatii electrice, termice si sanitare. Suntem o echipa de constructii cu experienta, formata dintr-o echipa de profesionisti. Dispunem…

Admin 0720000000 Bucuresti

SC HOLBAN CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE SRL ARE URMATOARELE DOMENII DE ACTIVITATE: CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE CONSOLIDARI RENOVARI, REABILITARI CLADIRI STRUCTURI BETON ARMAT STRUCTURI METALICE INSTALATII ELECTRICE, SANITARE, TERMICE LUCRARI HIDROIZOLATII, TERMOIZOLATII LUCRARI EXCAVATII, TERASAMENTE, CANALIZARI, DEMOLARI CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE TRANSPORT MATERIALE.

Admin 0720000000 Bucuresti

Suntem o firma de constructii din Caransebes si dorim sa subcontractam lucrari de constructii atat in tara cat si in strainatate. Executam tot ceea ce tine de construcii de la fundatii pana la acoperis. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Admin 0720000000 Bucuresti
Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z