firme

- 441 rezultate

Proiecrare, vanzare, montaje, service. Echipamente frigorifice comerciale si industriale, Climatizare, ventilatie, Piese de schimb agenti frigorifice, Panouri termoizolante, usi frigorifice, accesorii.

Alex Agrocom Impex 0265 218 314 Mures

Transport cu autobasculanta, Transport cu autocamion, Prestatii cu automacaraua 18t, Transport marfuri, Lubrifianti si combustibil, Piese de schimb auto, Service auto I.T.P, Produse de balastiera.

Lorelei Trans 0258 711 317 Alba

SC GAMRO IMPORT EXPORT SRL  Aici veti gasi piesele pentru utilajele Dumneavoastra! Foarte multe firme livreaza piese de schimb, insa sunt foarte putine care livreaza pentru toata gama utilajelor de constructii la un pret competitiv pietii. Deviza noastra: servirea clientilor nostri cu toate piesele dorite dintr-o singura mana!Daca sunteti raspunzator pentru un parc de utilaje, stiti cat de greu…

Gam Ro Import Export 0744 241 725 Mures

Comercializeaza: Vitrine frigorifice orizontale si verticale, Dotari Complete supermarket-uri, Lazi frig-insule, Grupuri frigorifice pentru depozite frigorifice de la 6m-10.000 mp, Climatizare industriala, Servicii: Montaje, Preluari service, Piese de schimb.

rom self 0238723760 Buzau
Ami

Operatiuni de mecanica generala: - lucrari de aschiere, - lucrari de mecano sudura, - mentenata, - piese de schimb. Lucrari de instalatii: - trasee fluide energetice din otel carbon sau inox cu autorizatie ISCIR, Confectii metalice: - platforme, - stalpi, - balustrade.

Ami 0248 279 221 Arges

• Unelte si scule • Abrazive - consumabile • Organe de asamblare • Aparataje si instalatii electrice   de joasa tensiune • Surse, corpuri de iluminat • Piese de schimb auto • Produse metalurgice • Uleiuri minerale

Pan Meridian 0248 223 054 Arges

Solutii complete de la un lider mondial in domeniu. Echipamente pentru foraje, prelevari, probe, consolidari si injectii, Exploatare in subteran, constructii in tuneluri, Exploatari la zi, cariere si roci ornamentale, Echipamente pneumatice si hidraulice pentru constructii, Reparatii, piese de schimb, Service autorizat.

Atlas Copco 0262 218 212 Maramures

Compania activeaza in domeniul prelucrarilor mecanice, dispune de centru de strunjire/frezare OKUMA strung cu diametru de prelucrare pana la 800x3000mm; masini frezat pana la 3000mm; masini rectificat plan pana la 1000mm; masini de rectificat rotund pana la diametrul de 350x1700mm; masina de rectificat rotund fara centre, diametre de 3mm pana la 300 mm; masina de electroeroziune cu electrod; masina…

S&M Exim 0744 176 073 Bucuresti

Produse & sisteme Incalzire ventilatie locuinte Sisteme de climatizare pentru hale Recuperare caldura Catalog sisteme de incalzire Catalog piese de schimb Hoval is a company providing a wide range of products for heating- air conditioning- process heat- and heat recovery requirements.

Hoval Ro 021 410 30 00 Bucuresti
Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z