servicii

- 135 rezultate

Organizam transport special de piese grele si voluminoase , asigurand toate autorizatiile necesare desfasurarii transportului.

Universal Spedition 0737 022 999/ 0356 460 067 Timis

Transportam piese de dimensiuni mari in Italia, Franta, Spania, Portugalia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Romania, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Germania, Elvetia, Danemarca, Rusia, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Italia, Grecia, Turcia, Portugalia, Moldova, Slovacia, Republica Slovaca, Cehia, Slovacia, Austria.

Universal Spedition 0737 022 999/ 0356 460 067 Timis

Organizam transporturi agabaritice si transporturi grele in Europa si in spatiul extracomunitar.  UNIVERSAL SPEDITION ofera solutii de transport pentru marfuri de diferite marimi, greutate si grad de urgenta.

Universal Spedition 0737 022 999/ 0356 460 067 Timis

Compania noastra este un producator si un furnizor de ascensoare(electrice, hidraulice, MRL..) complete dotate de sisteme de economisire a energiei electrice, componente electrice/ mecanice pentru ascensoare si platforme de ridicat persoane. Platformele pe care vi le propunem, au obtinut premiul international pentru consum redus de energie, certificate Clasa „A”. DABITRON Impianti…

Ascensoare - DABITRON Impianti 0039. 331.930.4964 Brasov

Serviciul de intretinere programata este activat prin stipularea unui Contract de control periodic intre Conti Compreso SRL si Client. Contractul prevede o serie de revizii periodice cu rolul de a garanta perfecta functionare a masinii sau instalatiei. Pe baza tipologiei instalatiei si la solicitarile specifice ale Clientului serviciul de intretinere programata prevede urmatoarele activitati:    …

Conti Compreso 0733 057 560/0254 237 483 Hunedoara

Oferim servicii de transport rutier de utilaje diverse  in functie de natura nevoilor clientilor nostri.Locatii din Romania, UE, tari europene non-UE, Asia. Competenta si eficienta noastra sunt in slujba dvs. Apelati la noi si nu veti regreta!

Universal Spedition 0737 022 999/ 0356 460 067 Timis

oferte inchirieri utilaje de constructii,preturi inchirieri utilaje de constructii,inchirieri utilaje de constructii brasovALPEBOCOM dispune de un parc auto si de o gama larga de utilaje, aparate de masura, scule de mana, dotari si echipamente de ultima generatie care ne asigura capacitatea de a raspunde oricaror solicitari din partea clientilor nostri, la cel mai inalt standard de calitate.

Alpebocom 0722 304 212 Brasov

Serviciile pe care firma noastra le ofera sunt din cele mai variate, printre care enumeram: - Constructii civile si industriale - Demolari - Excavari - Finisaje interioare si exterioare - Tencuieli mecanizate - Fundatii - Elicopterizari sape - Inchiriere generatoare electrice 18 Kw - Inchirieri utilaje de constructii (basculante 8x4, buldoexcavatoare, compactoare, vibratoare, popi metalici, schele,…

Contemporan Construct 0728 876 222 Bucuresti
Ralunic 0758 018 443 Valcea
Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z