servicii

- 238 rezultate

INSTCENT - Suceava executa lucrari de instalatii sanitare si termice in Suceava. Montam calorifere, instalam obiecte sanitare, bai, racorduri, apometre, centrale termice de apartament, robineti instalatii termice pentru apartamente, case, vile. Oferim garantie pentru lucrarile executate. Detinem personal calificat si autorizat.

Instcent Suceava

Ecotehnic House Radauti executa case la rosu, constructii civile la rosu, constructii civile la cheie in Radauti si tot judetul Suceava folosind ca material de baza LEMNUL.

Ecotehnic House Suceava

Contact: 0726 345 187 Agacon executa toata gama de constructii drumuri si poduri. Societatea detine personal calificat si utilaje adecvate pentru orice tip de lucrare. Pentru alte detalii sau pentru oferte, va rugam sa ne contactati

Agacon Suceava
Netcom Activ Suceava

Telefon: 0744 229 522 Instant Confort executa lucrari de instalatii termice la cerere in jud. Suceava. Montam instalatii solare prin programul Casa verde. De asemenea comercializam si montam centrale termice pe peleti la preturi foarte avantajoase. Pentru detalii si cereri de oferte va rugam sa ne contactati.

Instant Confort Suceava

Executam lucrari complete de canalizare si alimentare cu apa curenta la case, vile, blocuri, institutii publice, lucrari de excavare si pregatire a terenului, introducerea tevilor/ tuburilor in pamant, imbinarea tevilor/ tuburilor, montarea caminelor de vizitare, a foselor, acoperirea si terasarea terenului in urma lucrarilor efectuate, bransarea la retea a consumatorilor, contorizarea cu apometre.…

Instcent Suceava

Executam in Suceava, Radauti, Gura Humorului, Falticeni si in tot judetul Suceava si judetele limitrofe (Neamt, Bacau, Botosani, Iasi, Bistrita) lucrari de instalatii sanitare, instalatii termice, montaj calorifere si punere in functiune (PIF) centrale de apartament, centrale termice de scara, de bloc sau pentru vile si case individuale.

Instcent Suceava

Executam lucrari de instalatii sanitare, instalatii termice, montaj calorifere si punere in functiune (PIF )centrale de apartament, centrale termice de scara, de bloc sau pentru vile si case individuale. in Suceava, Radauti, Gura Humorului, Falticeni si in tot judetul Suceava si judetele limitrofe (Neamt, Bacau, Botosani, Iasi, Bistrita).

Instcent Suceava

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra

Abel Construct Bucuresti
Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z