Chematec


Click pentru detalii complete de contact

Chematec - DESPRE NOI

PRINCIPIILE CHEMATEC

Suntem specializati in productia acoperirilor organice decorative si industriale : vopsele, lacuri, pardoseli si tencuieli acoperind astfel o gama foarte larga de aplicatii.
Produsele pe care le furnizam aduc un plus de valoare pentru aplicatiile corect alese. Tinem cont in recomandarile tehnice oferite clientilor de factorii tehnico - economici esentiali, respectand deviza : Afacerea corecta e rentabila.
Oferim solutii performante prin intermediul produselor, tinand cont prioritar de aplicatia tinta. Gama de acoperiri organice : Vopsele decorative lavabile acrilice si siliconice, tencuieli decorative structurate acrilice si siliconice, hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile monocomponente sau bicomponente, vopsele speciale pentru piscine, vopsele profesionale pentru tabla zincata noua sau veche, vopsele epoxidice si poliuretanice de trafic sau de uz general, lacuri, amorse, pardoseli epoxidice si poliretanice decorative, industriale si antiderapante, substante pentru curatarea pardoselilor epoxidice, clor cauciuc, vopsele de marcaj acrilice, vopsele pentru tigla, hidroizolatii acoperisuri din tabla, vopsele si grunduri alchidice, vopsele pentru protejarea spumei poliuretanice, decapant prenadez si alte substante dificile. Acoperirile sunt recomandate de producator ca solutii de aplicare, rapide si de calitate.
Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de aplicare de cea mai inalta clasa cu personal calificat, pentru pardoseli epoxidice si poliuretanice pentru interior sau exterior.
Acordam o deosebita importanta produselor ecologice, si ne dozam munca de cercetare pentru dezvoltarea de produse mai prietenoase cu mediul si oamenii, in acord cu legislatia in vigoare.

CLASE DE APLICATII FUNCTIE DE SUBSTRAT

Vopsele pentru lemn
Vopsele pentru metal
Vopsele pentru materiale polimerice
Vopsele de uz general
Vopsele pentru suporturi minerale verticale
Vopsele si pardoseli pentru suporturi minerale orizontale
Vopsele pentru pentru substraturi cu aderenta foarte slaba
Lacuri pentru lemn, metal si suprafete minerale
Amorse de compatibilizare a suportului
Tencuieli structurate pentru izolatii termice
Membrane lichide hidroizolante pentru suporturi minerale
Membrane lichide hidroizolante pentru suporturi sintetice
Decapanti pentru indepartarea acoperiririlor organice
Substante de intretinere pentru pardoseli


ultimele produseMai multe produse