Dexion Storage Solutions


Click pentru detalii complete de contact

Dexion Storage Solutions - DESPRE NOI

Dexion Hi-Lo Storage Solutions proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare pentru hale: stelaje pentru paleti, rafturi metalice industriale precum si solutii pentru arhive.

In anul 2006 a fost infiintata fabrica din Romania de la Rasnov, langa Brasov, in cadrul programului de relocare al fabricii din Marea Britanie, de la Londra. Procesul a fost realizat cu ajutorul specialistilorbritanici si a presupus o investitie de 12 milioane de Euro pentru fabrica de 12.500 metri patrati. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.

Din 2008 Dexion este parte a Grupului Constructor Group, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de solutii pentru depozitare si logistica din Europa.

Dexion proiecteaza, produce si instaleaza sisteme de depozitare, propunand solutii inovatoare pentru satisfacerea necesitatilor dumneavoastra, la preturi competitive si inalta calitate tehnica, de la rafturi simple si pana la cele mai sofisticate si complexe sisteme.

Grupul va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de produse variabila, flexibila si adaptabila, potrivita atat pentru medii industriale, institutionale, cat si comerciale. Oricare ar fi necesitatile dumneavoastra de depozitare, (materii prime, componente, unelte, articole de imbracaminte, arhive, semifabricate sau produse finite), fie ca doriti sa depozitati paleti, containere sau butoaie, Dexion va ofera solutia optima, ca raspuns la problemele dumneavoastra de logistica. 


ultimele produseMai multe produse