Dojan


Click pentru detalii complete de contact

Dojan - DESPRE NOI

Compania Dojan a fost fondata in 1994 si ofera solutii, produse si servicii de inalta calitate in domeniul constructiilor si confectiilor metalice. Pe parcursul activitatii compania Dojan si-a marit gama de produse pe care le fabrica, concomitent cu imbunatatirea calitatii acestora. Firma noastra executa confectii metalice, hale metalice industriale, cazane de apa calda, cazane de aburi de joasa presiune, cosuri de fum, hidrofoare verticale, rezervoare cilindrice si paralelipipedice, plase sudate din sarma.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.

Termenii de executie stabiliti de compania Dojan cu beneficiarii se concretizeaza printr-o responsabilitate contractuala bine definita la inceputul lucrarii.

Firma noastra are in dotare o baza moderna de productie si are in proprietate masini unelte productive cum ar fi: strunguri, freze, masini de danturat, masini de gaurit, valt, masina indoit tabla, ghilotina, aparate de sudura si altele.

Experienta acumulata in peste 15 ani de productie pe acest sector de activitate ne-a ajutat sa diversificam gama de produse in mod permanent fapt ce a atras marirea numarului de clienti

ultimele produseMai multe produse
ultimele serviciiMai multe servicii