Geoplast Construct


Geoplast Construct - Usi din pvc Constanta

Beneficiarii cladirilor isi doresc ferestre pe a caror calitate sa se poata baza si care,in acelasi timp sa-i convinga si din punct de vedere economic.

La profilele din ferestre REHAU-Basic-Design,calitatea este un standard,iar factorul economic este planificat de la bun inceput.
Decizia dumneavoastra pentru ferestre REHAU-Basic-Design poate fi luata cu usurinta:


-Design atragator:Prin suprafetele perfect plane si pantele elegante de 15°,ferestrele din profile REHAU-Basic-Design sunt un castig pentru aspectul fiecarei case.


-Etanseitate:Doua garnituri de etansare se opun patrunderii curentilor de aer,prafului si apei si mentin un climat interior optim.


-Aerisire:REHAU pune la dispozitie un program complex de elemente destinate aerisirii incaperilor,pentru mentinerea unui climat confortabil si pentru evitarea aparitiei condensului in interiorul incaperilor.


-Confortul de intrebuintare:Ferestrele din profile REHAU-Basic-Design se deschid si se inchid cu o deosebita usurinta.


-Siguranta in fata tentativelor de intrare prin efractie:profilele pentru ferestre sunt special concepute,astfel incat sa permita utilizarea unor sisteme de inchidere speciale,destinate a se opune cu succes tentativelor de intrare prin efractie.


-Protectie impotriva zgomotului: Prin intermediul ferestelor din profile REHAU-Basic-Design,savurati cu adevarat linistea.Montarea unor geamuri fonoizolante corespunzatoare,duce la atingerea clasei 4 de protectie la zgomot.


-Intretinere facila:Usor de curatat,datorita suprafetei extrem de netede si faltului inclinat al ramei.Tratat cu materiale antistatice.


-Fiabilitate:Materialul RAU-PVC din care sunt confectionate profilele REHAU-Basic-Design ,este, prin calitatile sale exceptionale,cel mai bun material destinat constructiei de ferestre.

Culori stralucitoare sau accente simple?

Posibilitatile dumneavoastra sunt extrem de variate.Ferestrele din profile REHAU-Thermo-Design pot satisface cele mai mari exigente coloristice,printr-un program cuprinzator de culori si decor.


De la clasicul alb,pana la culorile uni si imitatiile de lemn, totul este posibil.


Pentru calitatea pe care va puteti baza!


Producatori calificati de ferestre raspund cu promptitudine exigentelor dumneavoastra.Personal competent,sprijinit pe tehnica moderna, se angajeaza pentru aceasta.    

Lucratorii nostri specializati va sfatuiesc in mod competent in toate temele privitoare la ferestre,de la proiectare si pana la siguranta,termo si fono izolare,insotindu-va in mod constant atat inainte cat si dupa realizarea lucrarii.


PRET: 0.00 LEI
Cere oferta

Pagina accesata de 523 ori