Hidroplasto


Hidroplasto - Hidroplasto

Hidroplasto®, firma membra a Besagroup®, companie germana multinationala cu parteneri in toate colturile lumii, vine in intampinarea tuturor arhitectilor, proiectantilor, inginerilor si constructorilor prin sprijin, calitate si suport nemtesc!

Incepand cu anul 2010, Departamenul  Tehnic Hidroplasto® si-a intarit personalul companiei cu ajutorul si suportul Diviziilor Tehnice din Germania.

Specializarile de care beneficiem si suportul pe care il primim, si pe care il oferim impreuna cu inginerii, arhitectii si tehnologii nostri din Germania va stau la dispozitie si dumneavoastra!
Rezolvarea in cel mai scurt timp a proiectelor dumneavoastra indiferent de complexitatea, dimensiunea, amploarea acestora este de competenta noastra.Pentru a va dovedi aceasta va prezentam cateva proiecte realizate de colegii nostri, viitorii dumneavoastra colaboratori directi, doar prin Hidroplasto®: Silver Mountain - Poiana Brasov, Cartier rezidential Pipera, Asmita Gardens, diferite pasaje subterane, cartiere de vile, mall-uri, stadioane, cladiri de angergura in tara si in strainatate.
Pentru a vizualiza lista completa va rugam sa accesati: http://www.hidroplasto.ro/ro/referinte.html
Compania noastra face diferenta datorita rezolvarii in timp util a oricarui proiect, indiferent de amploarea, regiunea si conditiile climatice.De asemenea suntem singurii care detin toate produsele, incepand de la hidroizolatia fundatiei, la profilele pentru imbinari rosturi de dilatare, continuand cu sisteme de glisare, profilele Pvc necesare, si terminand cu produsele termoplastice destinate celor mai mici detalii.
Va oferim rezolvare pentru orice adaptare de proiect, indiferent de complexitatea si marimea acestuia in mod GRATUIT.
Proiectul primit va fi expediat in maxim 24 ore(indiferent de marimea lui) cu memoriu tehnic anexat.
Bineinteles, Supervizarea si Instalarea produselor noastre este asigurata tot de catre echipele proprii specializate.
Hidroplasto® reprezinta riguriozitatea si seriozitatea germana si ramane sprijinul dumneavoastra de la proiectare pana la constructia finala!
Trimite mesaj

Pagina accesata de 73 ori