Hidroplasto


Hidroplasto - Hidroplasto

HIDROPLASTO VINE IN INTAMPINAREA NEVOII DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DIN ROMANIA

Hidroplasto® devine partenerul competent pentru  proiectele dumneavoastra prin adoptarea unui nou program de sustinere a sectorului de constructii ,  prin implementarea si dezvoltarea de noi servicii si departamente.
Anul 2010 inseamna:
- montaj gratuit pentru dispozitiv trecere rost
- transport gratuit din Germania pentru fiecare client
- preturi preferentiale pentru fiecare contract incheiat in acest an.
Trimite acum o cerere de oferta si te vei convinge.

Ne-am dezvoltat propriile echipe de montatori profesionisti , asigurand astfel asiguram  nu numai livrarea produsului , cat si instalarea lui , oferind garantie pentru intreaga Lucrare. Deoarece prima noastra prioritate este satisfactia clientului , venim in intampinarea lui prin serviciile de Transport Gratuit , dezvoltand departamentul propriu de Transporturi Interne si Internationale.
Inginerii si tehnicienii nostri asigura consultanta companiilor de constructii in ce priveste aspectele teoretice si practice in selectarea modalitatilor de acoperire a rosturilor de dilatatie cat si in cazul aparatelor de reazem necesare structurii oricarui tip de pod. De exemplu putem oferi sisteme proiectate sa suporte forte verticale de pana la 18000 kN si forte orizontale de pana la 2000 kN.
Suportul dumneavoastra incepand de la proiectare pana la montaj.
De asemenea oferim consultanta si la montaj, garantie a produsului cat si a lucrarii, ceea ce ne face un partener competent si un consultant de incredere.
Trimite mesaj

Pagina accesata de 76 ori