Hidroplasto


Hidroplasto - Hidroplasto

Hidroplasto anunta intrarea pe piata romaneasca pe partea de profile PVC, cu sustinerea producatorilor in obtinerea marcajului CE si cu oferte lunare fara concurenta!

Deoarece dorim sa venim in intampinarea dvs. in furnizarea celor mai noi informati in domeniul tamplariei PVC, va aducem la cunostinta ca firma Hidroplasto pune la dispozitie  cele mai noi si eficiente servicii in anul 2010!
Ganditi-va la afacerea dvs si profitati de oferta noastra!
Doar in lunile februarie si martie la incheierea unui contract cu noi veti beneficia in mod gratuit de:
-    transport si armatura indiferent de cantitatea comandata
-    termeni si conditii de plata flexibile

Profilele PVC marca Roplasto® - Calitate, experienta si seriozitate!
Extruderul de profile PVC Roplasto® este recunoscut prin productia de sisteme de profil in cadrul sediului sau din Germania, asigurand si in viitor, exclusiv la fabrica din Bergisch Gladbach din Kohln o gama variata de produse de tip ferestre din PVC si profile de usi.
Seriile de profile PVC marca Roplasto sunt caracterizate printr-o mare diversitate, fiind adaptabile atat pentru constructia de tamplarie PVC clasica, cat si pentru solutii constructive mai complexe, de felul celor intalnite in fatadele poliedrale, acoperisurilor-pergola, cupolelor vitrate.
Sunt perfect adaptabile majoritatii sistemelor de mecanizare si inchidere existente pe piata, oferind totodata o buna izolare termica si fonica asigurata de cele trei randuri de garnituri de etansare dintre cercevea si toc. Gama cromatica este diversa, in acord cu cele mai rafinate gusturi. Inca din 1993, Roplasto s-a certificat EN ISO 9001, ceea ce ne-a permis pe plan international sa dovedim standarde de cea mai inalta calitate, iar in 2003 ne-am extins certificarea EN ISO 9001:2000.
Trimite mesaj

Pagina accesata de 62 ori