Leier Rom


Leier Rom - Cos de fum ECO

Cos de fum ECO
Sistemul de evacuare al gazelor de ardere Leier Eco este compus din tub de şamotă, manta din beton uşor şi din canalul (puţul) de aer necesar arderii. Sistemul de coş de fum Leier Eco se poate racorda la cazanele cu spaţii de ardere închise, cazanelor în condensaţie, cu suprapresiune. Etanşeitatea este asigurată în acest caz de garniturile de cauciuc. Instalaţiile de încălzire cu spaţii de ardere închise racordate la aceste coşuri de fum primesc aerul necesar arderii prin canalul de introducere al aerului în sistem, iar gazele de ardere sunt evacuate prin canalul de evacuare special conceput.

Coşul de fum Eco este un sistem compus din trei straturi: elementul exterior, care alcătuieşte scheletul structurii este mantaua din beton uşor, partea interioară este tubul de şamotă rezistent la căldură şi condensul acid, care asigură evacuarea gazelor de ardere, iar între cele două straturi la acest sistem se află canalul de introducere al aerului în sistem.
Mantaua coşurilor de fum este alcătuită din elementele de înveliş din beton uşor. Betonul realizat din materii prime naturale amestecate conform scopului, asigură pe lângă greutatea mică şi o rezistenţă potrivită, iar mulţumită aditivilor săi şi o termoizolaţie bună.

PRET: 0.00 LEI
Cere oferta

Pagina accesata de 341 ori