Leier Rom


Leier Rom - Cos de fum TURBO

Cos de fum TURBO
La sistemul de coş de fum Turbo se pot racorda asemenea instalaţii de încălzire cu gaz, în care temperatura gazelor de ardere este constantă şi maximum de 2000 C. În cazul încălzirii pe gaz a caselor şi în privinţa legii gazelor în vigoare, alegerea sistemului de coş de fum Turbo este optimală. Este o soluţie ideală şi pentru locuinţele aflate în blocuri sau duplexuri.

Coşul de fum Turbo este un sistem compus din trei straturi: elementul exterior, care alcătuieşte scheletul structurii este mantaua din beton uşor, partea interioară este tubul de şamotă rezistent la căldură şi condensul acid, care asigură evacuarea gazelor de ardere, iar între cele două straturi la acest sistem se află canalul de introducere a aerului în sistem.
Mantaua coşurilor de fum este alcătuită din elementele de înveliş din beton uşor. Betonul realizat din materii prime naturale amestecate conform scopului, asigură pe lângă greutatea mică şi o rezistenţă potrivită, iar mulţumită aditivilor săi şi o termoizolaţie bună. 
/uploads/He/Of/HeOfvFuWB-lIwww9_8pHGw/kemenyek.jpg Mantaua oferă coşurilor de fum esteticul necesar; înălţimea elementelor în cazul fiecărui tip de coş este de 33 cm. Datorită acestui fapt sunt necesare doar 3 bucăţi pentru a construi 1 m de coş de fum. Se pot fabrica mai multe tipuri şi dimensiuni de elemente de manta, satisfăcând astfel cerinţele generale şi speciale ale clienţilor.  Din elementele de manta se pot construi coşuri de fum cu un singur tub, cu un singur tub şi cu orificiu de ventilaţie, precum şi cu două tuburi şi orificiu de ventilaţie. Fiecare tip depinde de construcţia în sine.

PRET: 0.00 LEI
Cere oferta

Pagina accesata de 299 ori