Leier Rom


Leier Rom - Sistem de planseu modulat cu grinzi

Sistem de planseu modulat cu grinzi /uploads/_I/cO/_IcOOObR1_sOltr-vEy3qg/gerendas_main.jpg Sistemul de planşee cu grinzi Leier este compus din grinzi transversale principale şi din elemente de planşeu, iar centura dintre îmbinările de elemente de planşeu va fi betonată cu beton uşor, dacă este necesar.

Depinzând de mărimea sarcinii (a deschiderii grinzilor), sistemul de planşee cu grinzi Leier oferă posibilitatea realizării a mai multor tipuri de structuri de diferite grosimi şi rezistenţe.

Sistemul de planşee cu grinzi se utilizează la construirea caselor particulare, a instituţiilor sanitare, de învăţământ şi a clădirilor industriale, respectiv pentru construirea spaţiilor comerciale şi a clădirilor de birouri. Se poate utiliza de asemenea cu mare succes la construcţii noi, precum şi la renovări. Acest sistem este adecvat pentru construirea planşeelor deasupra pivniţelor, a celor care delimitează etajele şi a planşeelor acoperişului. Cu ajutorul grinzilor şi a armării conform planurilor tehnice este foarte uşor de realizat balconul sau loggia. Schimbătorii se pot executa ascuns sub grindă sau în grosimea grinzii.
Sistemul de planşee cu grinzi deserveşte în primul rând susţinerea sarcinii statice. Nu se consideră sarcină statică sarcina utilajelor, a macaralelor, sarcina de greutate a vehiculelor, respectiv presiunea pe roată a acestora, dacă aceasta depăşeşte valoarea de 7,5 kN. În cazul construcţiilor care intră în contact cu gaze, lichide agresive este nevoie de părerea în scris a producătorului. Grinzile se fabrică cu dimensiunea de 100-920 cm, cu scară de dimensiune longitudinală de 20 cm.


Avantaje:
- execuţie simplă, ieftină datorită greutăţii mici a elementelor structurale;
- termoizolare, izolaţie fonică;
- nu necesită cofrare pe suprafaţă, decât susţinere lineară;
- greutate proprie mică.

PRET: 0.00 LEI
Cere oferta

Pagina accesata de 353 ori