Mihul srl Iasi


Click pentru detalii complete de contact

Mihul srl Iasi - DESPRE NOI

In cei peste 25 de ani de existenta a companiei Sc MIHUL s.r.l. au fost finalizate peste 1100 de proiecte, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe, atit pentru beneficiari privati cat si pentru institutii ale statului roman. Asupra tuturor proiectelor noastre ne-am aplecat cu maxima seriozitate si profesionalism, indiferent de marimea proiectului sau beneficiar, urmarind in permanenta satisfactia deplina a clientilor nostri.
Dintre acestia, pentru a mentiona doar pe cativa dintre cei mai mari beneficiari privati ai proiectelor noastre, amintim companiile Coca Cola, Pirelli, Arcellor Mittal, Petkus sau Continental. De asemenea, firma noastra a realizat numeroase proiecte de reabilitare a infrastructurii scolare pentru Inspectoratele Judetene Iasi, Botosani, Neamt si Vaslui, totalizand un numar de peste 300 de cladiri noi sau reabilitate, dar si proiecte de mare anvergura pentru Universitatea ” Alexandru Ioan Cuza ” Iasi, Universitatea de Știinte Agricole si Medicina Veterinara ” Ion Ionescu de la Brad” Iasi, Ministerul Justitiei sau Primaria Municipiului Iasi.
Servicii : proiectare constructii civile si instalatii, proiectare toate tipurile de instalatii, asistenta tehnica in constructii
Obtinere avize, autorizatii, studii de mediu, studii geotehnice, cadastru, topografie


ultimele serviciiMai multe servicii