Plasmaserv


Plasmaserv - Aparate de sudura AC/DC 200 A / Sudura electrica

Aparatul EconoWawe 200 este o sursa de sudare monofazata , de curent continuu si alternativ , de tip invertor , destinata sudarii atat cu electrozi de wolfram in mediu de gaz protector WIG , cat si sudarii cu electrod invelit MMA , in lucrari de confectii metalice usoare, reparatii, intretinere si montaj, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior , pentru sudarea aluminiului, otelului inoxidabil, cuprului, fontei si a otelului carbon.

Prin procedeul Wig se pot suda table de grosimi 0,5 - 5,0 mm , iar prin procedeul MMA (cu electrod invelit) se pot utiliza electrozi a caror diametru este cuprins intre 1,6 - 4,0 mm. Functionarea sursei este posibila ca urmare a asocierii cu panoul de comanda ce este parte integranta a aparatului.
Sursa furnizeaza curentul continuu sau alternativ necesar sudarii, iar panoul de comanda exercita comanda si controlul sursei, pentru obtinerea parametrilor de sudare si a functiilor specifice fiecarui procedeu. Comunicarea dintre sursa si panoul de comanda este de tip analogic.

Date technice:
Tensiune de alimentare: 220V
Putere: 5Kva
Plaja de reglaj: 10-180A
Durata activa Tig/MMA: 60%-200A/ 35%-200A
Greutate: 25Kg
Dimensiuni de ambalare: 610x460x420

Aparatul se livreaza cu pistolet Wig si cablu masa cu cleste masa.

PRET: 3300.00 LEI / Buc
Cere oferta

Pagina accesata de 1010 ori