Rai 88 Impex


Click pentru detalii complete de contact

Rai 88 Impex - DESPRE NOI

Societatea comerciala Rai 88 Impex SRL a fost creata în anul 1993 în Bucuresti, firma cu raspundere limitata cu capital în întregime privat. În acelasi an a fost înfiintata si sucursala din Suceava, capitalul subscris si varsat ajungând actualmente la 100.130 RON.

Principalul obiect de activitate al societatii Rai 88 Impex îl constitue comercializarea en-gros al materialelor de constructii si îngrasamintelor chimice , dar se regasesc printe obiectele sale de activitate si prestari servicii în agricultura , fabricare BCU si transport auto.

Depozitele pe care le detine Rai 88 Impexsunt în : Bucuresti, Dornesti, Halmeu si ┼×cheia.S-au înfiintat de asemenea si aproximativ 50 de puncte de lucru în localitatile din judetele Suceava si Botosani.

Firma Rai 88 Impex detine un parc auto cu masini omologate ADR cu ajutorul carora se asigura transportul de marfa intern , în functie de comanda sau distanta.

Rai 88 Impex comercializeaza materiale de constructii si ingrasaminte chimice transportul acestora fiind asigurat cu camioane

 

Placi fibro-ciment, Ciment portland, Otel-beton, Profile metalice, cuie, etc, BCU, Carbid, Carton asfaltat, Var, Ipsos.