Romtehnochim


Romtehnochim - Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT / Oferte grund

     Grundul Alchidic Economic NEOMATT este un produs monocomponent, economic, pe baza de rasina alchidica, solventi organici, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior. Are o rezistenta limitata la factori agresivi, dar un excelent raport calitate - pret. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru.

Caracteristici principale:

- Aderenta buna la suport;

- Putere de acoperire;

- Aplicare usoara;

- Etalare buna;

- Duritate buna;

- Aspect mat;

- Randament bun;

- Rezistenta buna la intemperii;

- Culori caracteristice.

Domenii de Utilizare:  Grundul Alchidic Economic NEOMATT este destinat utilizarii industriale in vederea pregatirii pentru vopsire a suprafetelor metalice interioare sau exterioare.    

Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.    

Se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant Emex CM CLEANER, sau decapant ecologic EMEX PC ECO, urmata de curatare mecanica.     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.    

Produsul este recomandat pentru suprafete din otel si metal: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.    

Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX.    


PRET: 4.50 LEI / Kg
Cere oferta

Pagina accesata de 426 ori