SNK SPEEDLINE SRL


SNK SPEEDLINE SRL - DESPRE NOI

Infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate transportul intern si international de marfuri, firma SNK SPEEDLINE SRL  a devenit un nume de referinta pe piata transporturilor rutiere de marfuri. Compania detine un parc auto de camioane, camionete, sprintere, precum si trailere pretabile transportului agabaritic. Ele pot fi folosite atat in regim de camion complet (FTL) cat si in regim de grupaj (LTL).

Firma  SNK SPEEDLINE SRL este specializata in transporturi rutiere agabaritice. Experienta dobandita de catre personalul firmei a fost introdusa in procese si proceduri standard. Acestea fac ca serviciile noastre sa fie de incredere, competente si de inalta calitate.

Intreg personalul este calificat si autorizat de catre organele abilitate din Romania: Ministerul Transporturilor prin C.N.A.D.N.R. si A.R.R. Bucuresti.

Serviciile companiei SNK SPEEDLINE SRL  sunt eficiente si de maxima promptitudine alegand intotdeauna rutele optime pentru ca transportul produselor dvs. sa se desfasoare in siguranta si in cel mai scurt timp. Pentru aceasta dispunem de autocamioane puternice de ultima generatie.

Avand ca activitate intermedierea in transportul intern si international de marfuri, firma LIONS  SPEDITIONS SRL  a luat nastere in anul 2015 , ca si completare a serviciilor de transport oferite de firma SNK SPEEDLINE SRL 


Ca urmare a serviciilor de calitate oferite clientilor, casa de expeditie s-a dezvoltat intr-un ritm alert, devenind unul din principalii jucatori ai pietei locale de intermediere.

Infiintata in anul 2006, firma Transforce Service dispune de toate echipamentele si forta de munca necesara pentru a presta lucrari la cele mai inalte standarde.

Firma Transforce Service executa  servicii de reparatii camioane (sisteme de directie, sisteme de franare, depanari etc). Echipa mobila se deplaseaza, in functie de solicitari pentru diferite interventii atat in tara cat si in strainatate.