BENEFICIILE PANOURILOR SOLARE ITECHSOL CU TUBURI COLECTOARE

Itechsol
Adaugat in data de: 20.07.2018
BENEFICIILE PANOURILOR SOLARE ITECHSOL CU TUBURI COLECTOARE

Dumnezeu a creat soarele ca sa ne bucuram de razele lui calde, iar noi beneficiem, in plus, gratuit, de energia pe care o produce acesta.

Omul a inventat Panourile Solare cu tuburi colectoare, iar datorita formei cilindrice a tuburilor vidate, razele solare cad perpendicular pe suprafata acestora, pe tot parcursul zilei, avand in acest fel eficienta maxima la producerea de energie termica, indiferent de anotimp. Un panou solar  ITechSol folosit in locul unui boiler electric economiseste intr-un an aproximativ o tona de titei, reduce emisiile de dioxid de carbon (CO2) cu aproximativ 700Kg si emisiile de dioxid de sulf (SO2)-  responsabile de ploile acide, cu 5Kg. Alegand un panou solar  ITechSol protejam mediul inconjurator, ceea ce inseamna o viata sanatoasa  pentru noi si viitor mai curat pentru copiii nostri.  
Pentru o gospodarie medie, un Panou Solar ITechSol, nu este mult mai scump decat un sistem electric sau pe gaz. In functie de locatie si de cantitatea de apa calda menajera utilizata, economisirea curentului electric sau a gazelor naturale difera, dar se poate considera o perioada de amortizare intre 2 si 6 ani. Sistemul modular permite conectarea in serie sau in paralel a Panourilor Solare pentru incalzirea apei, prin urmare, se preteaza foarte bine si in cadrul proiectelor industriale, nu doar in cele rezidentiale.
Un panou cu 20 de tuburi colectoare de calitate superioara produce aproximativ 40.000 BTU intr-o zi insorita. Aceasta cantitate de energie este suficienta pentru a incalzi 200-300 litri de apa menajera la 45-60 grade Celsius, iar o familie de 3-4 persoane (200 litri) sau 5-6 persoane (300 litri) se poate bucura de apa calda gratuita, fara sa fie nevoie sa utilizeze alta sursa de caldura (lemne, curent, gaz). In timpul verii, costurile se reduc cu aproape 90-100%, ajungand asadar ca incalzirea apei menajere sa nu coste nimic. Primavara si toamna aceste costuri se reduc in medie cu 60-70%,  iar iarna, in functie de numarul de zile insorite, aportul adus solutiilor clasice poate fi semnificativ, ceea ce face ca solutiile de incalzire cu panouri solare sa-si merite investitia.
Romania este situata  intr-o zona geografica favorabila din punct de vedere meteo. Nu exista diferente mari de insorire intre localitati, ceea ce ne permite utilizarea la maxim a panourilor solare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa  vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pages/Itechsol/189951421110844, sau contactati-ne :
Persoana de contact:
Ing. Mezo Andras
0745 667 888
ITechSol SRL
Peris – Mures
Str. Muresului nr. 231A
Telefon/fax:  0265 343 013
E-mail: contact@panoultau.ro  
Web:  www.panoultau.ro
 

Pagina accesata de 206 ori
Produse recomandate
Produse companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z