IntelSOFT organizeaza in data de 5 august 2011 Conferinta „IntelSOFT Deviz Profesional 2011 – Intocmirea documentatiei de ofertare si decontare a lucrarilor de constructii si instalatii”

Mediaconstruct Admin
Adaugat in data de: 09.08.2011
IntelSOFT organizeaza in data de 5 august 2011 Conferinta  „IntelSOFT Deviz Profesional 2011 – Intocmirea documentatiei de ofertare si decontare a lucrarilor de constructii si instalatii”

Evenimentul este adresat inginerilor constructori implicati in activitatea de intocmire a documentatiei de ofertare-decontare, firmelor de proiectare si executie precum si autoritatilor contractante.

IntelSOFT organizeaza in data de 5 august 2011 Conferinta  „IntelSOFT Deviz Profesional 2011 – Intocmirea documentatiei de ofertare si decontare a lucrarilor de constructii si instalatii”.

Evenimentul este adresat inginerilor constructori implicati in activitatea de intocmire a documentatiei de ofertare-decontare, firmelor de proiectare si executie precum si autoritatilor contractante.

Conferinta va avea loc intre orele 10,00 si 13,00 in Sala Decebal  a Hotelului IBIS din str. Mircea cel Batran nr 39-41, Constanta.

„Utilizatorii programelor noastre, desi sunt mereu in criza de timp si trebuie sa faca fata dificultatilor si piedicilor aparent insurmontabile,  se disting prin respectul fata de lucrul bine facut. Dorinta noastra este ca prin ceea ce facem sa ii aducem impreuna pe cei ce fac ceea ce stiu cel mai bine:  proiectarea, estimarea, ofertarea, planificarea, organizarea, administrarea si finalizarea cu succes a proiectelor de constructii pentru ca impreuna descoperim cele mai bune solutii la dificultatile cu care ne confruntam.” afirma Bogdan Damian, manager de proiect.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa cunoasca si sa inteleaga avantajul utilizarii programelor profesionale pentru estimarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii. Vor fi prezentate componentele adaugate programului in ultimile versiuni: generatorul automat al articolelor de transport, functia de import a listelor cu cantitati din orice format electronic, componenta de cautare/inlocuire a articolelor din proiecte.

Seminarul este sustinut de Bogdan Damian, manager de proiect la IntelSOFT, companie specializata in realizarea de programe destinate domeniului constructiilor si instalatiilor.

Participarea este gratuita. Ocuparea locurilor se face in ordinea rezervarilor.

Inscrierile se fac la telefon 0236.477.007 sau 0755.12.23.26 sau e-mail gabriela@intelsoftdeviz.ro, persoana de contact: Gabriela Lungu.

IntelSoft Deviz Profesional 2011 este cel mai complet program profesional din domeniul devizelor.

Pagina accesata de 427 ori
Produse recomandate
Produse companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z