Vrei sa bei o apa fara impuritati? Solutia este Eco-Aqua!

Eco Aqua
Adaugat in data de: 20.07.2018
Vrei sa bei o apa fara impuritati? Solutia este Eco-Aqua!

Apa de la robinet ar trebui sa fie curata, fara impuritati, lipsita de germeni si bacterii, fara reziduuri (petroliere) si cu minimum de nitriti, clor si calcar. Din pacate insa, acest lucru este posibil doar in cazul in care apa ar fi captata din puturi de la mare adancime

. Din cauza chimicalelor folosite in agricultura, inghitim , cu si fara voia noastra , cantitati mari de nitriti. Acumularea lor in organism reduce capacitatea celulelor de a asimila oxigen.  Alti doi inamici,  care se regasesc in apa pe care o consumam,  sunt clorul si calcarul. La acestea se adauga infestarea cu pesticide, antibiotice si diferite alte reziduuri. Solutia: filtrele de apa comercializate de societatea ECO - AQUA din DEJ, Judetul Cluj.
Dupa ce a fost filtrata, apa de la robinet poate fi consumata, deoarece  este curatata de toate impuritatile amintite mai sus. Indiferent  cat de sanatos ai incerca să traiesti, daca apa pe care o bei nu e buna, efectele  asupra sanatatii se vor vedea in timp. Acesta este un motiv important pentru care  Eco Aqua SRL va recomanda cateva filtre de bucatarie cu ajutorul carora puteti rezolva problema apei de la robinet:
FILTRUL  PENTRU BUCATARIE Single Countertop Filter -  este un sistem instalat pe suprafata de lucru, conectat la robinetul chiuvetei cu ajutorul unui tub elastic si a unui separator special instalat direct pe capatul robinetului.
În functie de cartusul ales, sistemul Countertop poate elimina: impuritătile mecanice , clorul si derivatele lui, metalele  grele si pesticidele.
Filtrul Water filter UPS 3 este un sistem de filtrare în 3 etape, care se instaleaza sub chiuveta din bucatarie. In cadrul celei dea doua etape, filtrul din carbon activ granulat elimina clorul si derivatii sai, precum si alte impurităti organice. Datorita folosirii a 3 filtre, sistemul are eficienta deosebita  in inlaturarea impuritatilor mecanice si imbunatatirea gustului si mirosului apei.
FILTRE PENTRU BUCATARIE Water filter UPS 2 este un sistem de filtrare în 2 etape, instalat sub chiuveta din bucătăria dumneavoastră. În prima etapa  sunt îndepartate impuritatile mecanice precum nisipul sau noroiul. În cadrul celei de-a doua etape, filtrul din carbon activ granulat elimina clorul si derivatii sai, îmbunatătind astfel gustul si mirosul apei.

 Asadar, apa filtrata este cea mai buna solutie pentru o apa curata si sigura. Pentru mai multe detalii, va invitam pe pagina noastra de facebook : https://www.facebook.com/pages/EcoAqua/101860296557810
Sau contactati-ne :
 
Persoana de contact:
Ovidiu Petre
Director General
0746 183 771, 0740 075 755.
Adresa: str.Liviu Rebreanu nr,26, Localitatea Dej, Judetul Cluj
Pagina web: www.eco-aqua.ro
 

Pagina accesata de 251 ori
Produse recomandate
Produse companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z