Terral Exim


Terral Exim - Mobilier vestiare Saniclips

Caracteristici:

Dulapurile vestiar sunt executate din panouri HPL (COMPACT) de 10 mm, material rezistent la socuri, zgarieturi si uzura, finisat pe ambele fete. Panourile si usile au conturul rotunjit. Sunt concepute in asa fel incat sa sigure o ventilatie naturala cat mai buna.

Dulapurile se prezinta in diferite variante, raspunzand unor cerinte pentru amenajarea vestiarelor. Dulapurile pot fi cu picioare sau montate pe banci, cu unul pana la sapte compartimente pe modul, cu compartimentari pentru colectare echipamente si lenjerie murdara, compartimente pentru echipamente si lenjerie curata, etc.

Domeniile de utilizare a mobilierului vestiar este reprezentat de spatii umede si colectivitati de tipul: celor din industria farmaceutica si agroalimentara, abatoare, hoteluri, vestiarele centrelor sportive, piscine, baze de tratament(inclusiv pentru spatiile umede unde se aplica thalassoterapia), spitale.
Solutia de asamblare a panourilor confera o rigiditate deosebita intregului ansamblu. Asamblarea elementelor componente se realizeaza cu profile de aluminiu si suruburi INOX. mobila

Mobilier vestiare, Cabine HPL, Cabine Max , Vestiare, Mobilier vestiar


PRET: 0.00 LEI
Cere oferta

Pagina accesata de 66 ori