Universal Spedition


Universal Spedition - DESPRE NOI

Universal Spedition este o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa , cat si spatiul
extracomunitar. Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.

Indelungata prezenta a personalului Universal Spedition pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.

Punctul  forte al Universal Spedition fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport. Clientii Universal Spedition beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde, la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.

Universal Spedition efectueaza orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportort special, agabaritic.

Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia , transport de marfuri in tarile CSI.

Mijloace de transport folosite

 

semiremorci cu fose (COIL LINER)

camioane 20 tone / prelate

camioane 22 tone / carosate ( dube )

camioane frigorifice ( dube frigorifice)

dube cu thermoking .20 tone

camionete 7,5 tone , 3 tone util

camionete atipice 6 tone util

camionete atipice 12 tone util

microbuse carosate ( sprintere ), 1,5 tone util

microbuse cu prelata , 1,5 tone util

microbuse dotate thermoking

bene cereale

walkink floor

trailere pretabile transport agabaritic

platforme

transportoare autovehicule