Corsarul Rosu Impex

Corsarul Rosu Impex
Trimite un mesaj
Telefon 0246 270 557
Adresa: Str. Palanca nr. 2H
Localitatea: Bolintin Vale
Alte telefoane: 0744 319 033
Fax: 0246 270 564


Inceputul a fost timid si dificil. Constituita ca o mica afacere de familie in anul 1993, societatea comerciala Corsarul Rosu de atunci, nu lasa sa se intrevada evolutia fulminanta de mai tarziu, care a transformat-o astazi in lider in productia de agregate de balastiera, materiale de constructii si transport pentru materiale de constructii in zona de sud a tarii, in special in zona capitalei.

Implementarea sustinuta a unor metode avansate de management si marketing, folosirea celor mai noi si avansate tehnologii, calitatea produselor si serviciilor, profesionalismul specialistilor, precum si flerul deosebit in afaceri al conducerii superioare au asigurat o ascensiune rapida, Corsarul Rosu transformandu-se intr-o companie puternica, eficienta si prospera, care isi diversifica rapid sectoarele de activitate, functie de necesitatile si oportunitatile oferite in special de piata constructiilor, piata in dezvoltare rapida si sustinuta.

Consecinta a politicii de dezvoltare in ritm accelerat si a modului in care intelege sa se individualizeze si pozitioneze in piata, Corsarul Rosu a obtinut adevarata recunoastere a eforturilor depuse obtinand locul I pe domeniul extractia pietrisului si nisipului in Topul National al Firmelor Private 2006 si locul 3 pe judet si 242 pe tara in segmentul intreprinderilor mijlocii conform clasificarii din Topul National al Firmelor Private 2006.


Productia de agregate minerale este sustinuta de cele doua balastiere si de cele doua statii de sortare localizate pe malul raului Arges, transportul agregatelor – balast amestec optimal 0-71 mm pentru platforme carosabile si fundatii de drumuri, agregate sortate si balast de Arges – recunoscute prin calitate, facandu-se cu flota de autocamioane proprii de ultima generatie, marcile Volvo, Man si Renault. Societatea detine si doua statii de betoane Liebherr, cu capacitate de 100 mc/h fiecare, unde este produs beton pentru structuri si beton rutier, 20 automalaxoare Volvo si Man si patru pompe Putzmeister, cu brat de 24 m, 36 m si 46 m. Este demn de retinut ca in conditiile in care Corsarul Rosu detine balastiere si statii de sortare, precum si opt Cementruck-uri pentru transportul cimentului vrac, aprovizionarea ritmica cu materiale a statiilor de betoane este garantata, acestea putand livra beton non-stop, daca necesitatile pietii de materiale de constructii o cer.

In ultima perioada de timp societatea a devenit interesata si a inceput structurarea si dezvoltarea sectorului de constructii si utilaje pentru constructii si terasamente, initiativa materializata prin constituirea unui parc de utilaje bine dotat, din care fac parte excavatoare Volvo si Hanomag, cilindri compactori Bomag, autoincarcatoare frontale cu capacitate intre 3,5 si 5,5 m3 Volvo si Caterpilar, buldoexcavatoare Volvo, automacaralede 12 t si platforme pentru transport greu tip Faymonville de 35 si 75 t. Corsarul Rosu executa lucrari de constructii ca antreprenor general sau ca subantreprenor de specialitate, un accent deosebit punandu-se pe investitiile proprii, exemplul cel mai graitor fiind demararea lucrarilor la ansamblul rezidential de locuinte La Rivierre, situat in apropierea autostrazii Bucuresti – Pitesti km. 30, intr-o zona naturala deosebita.

Pentru intretinerea numerosului parc auto detinut de companie a fost luata in calcul posibilitatea infiintarii unor structuri specializate proprii, initiativa finalizata prin constituirea unui Service Auto si a unei Statii ITP, dotate cu tehnologie performanta care presteaza servicii si pentru terti. In plus, Corsarul Rosu desfasoara activitati in domeniul turismului si a sportului cu motor, sectoare pe care doreste sa le dezvolte in viitorul apropiat.

In speranta ca numele Corsarul Rosu va este deja cunoscut sau ca din cele prezentate mai sus v-ati convins de forta, diversitatea activitatiilor desfasurate si preocuparea pentru lucrul bine facut, va invitam sa deveniti partenerul nostru de afaceri, garantandu-va o colaborare reciproc avantajoasa, bazata pe transparenta, exigenta si profesonialism.

 

Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z