Kober

Trimite un mesaj
Telefon 0372 322 412
Adresa: Dumbrava Rosie, Str. Uzinei, Nr. 2
Localitatea: Turturesti
Alte telefoane: 0233 202 412, 0233 202 414, 0233 202 415, 0233 202 416, 0372 322 409, 0372 322 412
Fax: 0233 281 222, 0233 234 450, 0233 290 700

Aflatã din 1991 pe piata româneasca, Firma KOBER este, dupa 1989 primul mare producator cu capital integral privat din domeniul produselor peliculogene (chituri, grunduri, vopsele, emailuri, lacuri, diluanti) si rãsinilor sintetice, cu cea mai dinamicã dezvoltare în segmentul produselor decorative, pe care detine o cotã importantã.

Investind în mediul de afaceri din Romania, KOBER este numele a 2 fabrici de vopsele (una la Turturesti cu o capacitate anuala de cca 50.000 tone si cealalta pe platforma industriala Savinesti cu o capacitate anuala de cca 120.000 tone) si a unei fabrici de centrale termice, cu retele proprii de desfacere a produselor, cu exporturi în Europa si Asia, si o cifra de afaceri de mai multe zeci de milioane de euro si peste 500 de angajati, unii dintre ei de la inceputul afacerii, acum 19 ani. Principalele domenii de activitate care fac obiectul produselor obtinute si comercializate de aceasta firmã s-au dezvoltat în jurul mãrcii KOBER. În acest sens, înca de la începutul activitãtii, strategia societatii a fost aceea de a promova pe piatã produse de cea mai bunã calitate, încorporând o tehnologie modernã, un sistem de asigurare a calitãtii agrementat de organisme internationale ssi o bogatã experienta profesionalã.

Pentru realizarea acestui obiectiv, firma KOBER a dezvoltat un parteneriat de duratã cu furnizori externi, având ca atu principal performanta produselor, a asigurat un nivel ridicat de instruire personalului angajat si, nu în ultimul rând, a urmarit alegerea acelor canale de distributie care sa mentina prestigiul mãrcii si sã ofere consumatorului final mai mult decât un produs - o imagine a calitatii.

Producatorul are certificat Sistemul de management (Sistemul de Asigurare a Calitãtii si Sistemul de Management de Mediu) de catre GERMANISCHER LLOYD CERTIFICATION, iar Sistemul de Asigurare a Calitatii de catre TÜV SÜDDEUTSCHLAND. Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor clientilor interni, produsele consacrate ale firmei au fost testate în cadrul laboratoarelor autorizate, obtinându-se astfel agrementele tehnice ale INCERC Bucuresti si ale Comisiei de Agrement Tehnic în Constructii a MLPAT Bucuresti, atât pentru produsele în solventi organici, cât si pentru cele în dispersie apoasã.

Datoritã volumului mare de vânzari si relatiilor create cu furnizorii si intermediarii, KOBER oferã utilizatorului final preturi competitive, pe care poate sã le mentina farã sã afecteze calitatea produselor si serviciilor oferite. Toate acestea au fãcut ca marca KOBER sã devinã o carte de vizitã pentru produsele si serviciile oferite pietei românesti si externe din profilul sãu de activitate.

Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z