Mailat Comixt

Mailat Comixt
Trimite un mesaj
Telefon 0234 320 945
Adresa: Str. Cuciur, Nr. 6
Localitatea: Onesti
Alte telefoane: 0728 968 136
Fax: 0234 320 945


S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. Onesti, a fost infiintata in anul 1997, si prin liniile de strategie si politica practicate a captat si consolidat increderea beneficiarilor, persoane fizice, firme private, sau subunitati din cadrul S.C. E-ON MOLDOVA S.A. S.D.F.E.E. Bacau  fosta  S.C. ELECTRICA S.A., principalul beneficiar al lucrarilor specifice executate.


Societatea comerciala MAILAT COMIXT S.R.L. poate executa si pune la dispozitia beneficiarului in conditii de calitate deosebita o gama larga de lucrari de joasa si medie tensiune pentru constructii civile si industriale dintre care va precizam:

-instalatii electrice de iluminat si prize;
-instalatii de prize de pamant;
-instalatii de forta Un = 380V/220V;
-reparatii in statii electrice de distributie;
-instalatii electrice de iluminat public si puncte de aprindere;
-lucrari de bransamente electrice;
-depistare si remediere defecte in cabluri;
-depistare si remediere defecte electrice in instalatii de puteri nelimitate;
-executie punere in functiune, reparatii, exploatare, intretinere si servicii instalatii de climatizare;
-confectii tablouri electrice si automatizare;
-confectii metalice;
-lucrari de revizie motoare electrice de joasa tensiune.

    In scopul imbunatatirii Sistemului de Management al Calitatii, firma a implementat si certificat conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001/2001 un Sistem de Management al Calitatii, aplicabil activitatilor de proiectare si executie constructii metalice , instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si/sau subterane conform certificat Nr. 020 din data de  23.12.2004 si valabil pana la data de 22.12.2007, si certificat nr. 020/1 din data de 01.06.2006 de extindre  a activitatii societatii pentru: proiectare si executie instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiuni de 0,4 kV, linii electrice aeriene sau subterane cu tensiuni intre 0,4 – 20 kV, posturi de transformare, precum si executie lucrari de vopsire a retelelor electrice, defrisare pentru traseele liniilor electrice aeriene, valabil pana la data de 22.12.2007, de catre S.C. TOTAL Q ARM, acreditata RENAR cu atestatul Nr. 0485.

Cerintele generale impuse de stabilirea concreta a sistemului de asigurare a calitatii adoptat de S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. – ONESTI (SR EN ISO 9001/2001) sunt urmatoarele:

-ORIENTAREA CATRE CLIENT;
-PRINCIPIUL DE LEADERSHIP;
-IMPLICAREA SALARIATILOR;
-ABORDAREA BAZATA PE PROCES;
-IMBUNATATIREA CONTINUA;
-ABORDAREA MANAGERIALA BAZATA PE SISTEM;
-ABORDAREA LUARII DECIZIILOR PE BAZA DE FAPTE;
-RELATII RECIPROC AVANTAJOASE CU FURNIZORII.

Pentru lucrarile prezentate S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. – ONESTI, are capabilitatea tehnico-financiara si pentru activitati de proiectare, utilizand o retea de calculatoare cu terminalele aferente (calculatoare compatibile IBM PC, scaner, modem, imprimante, etc.), utilizand personal specializat, cu studii superioare in acest domeniu.

    S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. a identificat conditiile referitoare la resursele necesare si foloseste personal instruit si autorizat (ELECTRICA, MLPAT) in toate activitatile, inclusiv in cea a managementului de executie si verificare.
    In cadrul activitatilor de constructii metalice S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. – ONESTI, poate executa diverse lucrari, cum ar fi:

-imprejmuiri (garduri metalice);
-copertine (schelet metalic + acoperis);
-porti de acces cu actionare manuala sau mecanica (motoare electrice);
-constructii metalice pentru hale de montaj,toate acestea putand fi executate in baza proprie de productie cu ajutorul unor utilaje, scule si dispozitive de inalta performanta.


    Bazandu-ne pe un parc auto complet, de mica mecanizare (masini transport personal, materiale si echipamente), putem executa desfasurarea activitatilor mentionate mai sus in perioade de timp cat mai reduse.

S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. utilizeaza personal atestat din punct de vedere profesional de catre INSMEX – PETROSANI privind montarea, punerea in functiune, intretinerea, inspectia, repararea si service-ul echipamentelor tehnice si instalatiilor electromecanice din spatiile inductriale cu atmosfere cu potential pericol de explozie.

    S.C. MAILAT COMIXT S.R.L.
, prin politica in domeniul calitatii pe care a implementat-o, impune tuturor furnizorilor sai si unitatilor subcontractante prin clauze contractuale, respectarea cerintelor de asigurare a calitatii impuse prin sistemul sau si prin sistemele de asigurarea a calitatii proprii acestora.

    S.C. MAILAT COMIXT S.R.L. si-a propus creearea unei baze comune de cerinte privind cunoasterea si intelegerea sistemului de asigurare a calitatii adoptat (SR EN ISO 9001/2001), pentru intreaga gama de activitati.
    Aceasta baza trebuie sa ia in considerare atat cerintele de piata si reglementarile legale in vigoare specifice industriei constructiilor, cit si aptitudinile angajatilor societatii.

Servicii recomandate
Serviciile companiei dumneavoastra pot aparea aici

Forum interactiv

ei au reusit sa-si creeze o afacere de succes prin intermediul
MEDIACONSTRUCT
INREGISTRATI GRATUIT FIRMA MEDIA CONSTRUCT va ofera posibilitatea sa:
  • Creati un profil de prezentare
  • Fiti contactat de clienti
  • Trimiteti mesaje
  • Postati produse sau/si servicii
  • Utilizati forumul
INREGISTREAZA FIRMA
Adauga un anunt gratuit
Adaugati propriul anunt gratuit ADAUGA ANUNT
Adaugati produse sau servicii
Puteti posta produse sau servicii VINDE PRODUSE PRESTEAZA SERVICII
Comandati magazin MEDIACONSTRUCT
Site-ul dvs. de pe Mediaconstruct.ro se va transforma intr-un magazin virtual COMANDATI MAGAZIN
catalog tiparit mediaconstruct
Inscrie-te si vei obtine mai multe beneficii! INSCRIE-TE ACUM
tutoriale video
Instructiuni de folosire a portalului VEZI TUTORIALELE
alege contul potrivit
Puteti alege dintre:
CONT STANDARD
CONT PREMIUM stea
COMANDA ACUM
mediaconstruct mobile
Notificari de la clienti pentru cereri de oferte sau comenzi. Direct pe Mobil! ACTIVEAZA OPTIUNEA
INDEX ALFABETIC
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z